Föreläsning – rätt bemötande ger arbetsglädje med Annika Tidström

Vasa svenska lärarförening ordnar en föreläsning kring temat ”Rätt bemötande ger arbetsglädje” och FSLFs medlemmar är inbjudna.

Mål: Att deltagarna ska förstå sin egen roll som en del av arbetsplatsens arbetsglädje. Att deltagarna ska få konkreta tips för hur de kan hantera konfliktsituationer och hur man ska samtala med varandra.

Innehåll: Arbetsglädje och gemenskap. Hur ska vi hantera konflikter? Hur ska vi samtala med varandra? Hur ska vi bemöta varandra?

Föreläsare är Annika Tidström, som är docent, ED, utbildare, forskare och biträdande professor på Insitutionen för Ledarskap på Vasa Universitet. I 14 års tid har Annika regelbundet utbildat ledare, förmän och arbetstagare i både små och stora organisationer och företag. Teman som Annika utbildar i är konflikthantering, hur vi ska bemöta och samarbeta med varandra, ledning av förändring och strategi i praktiken. Exempel på organisationer som Annika har samarbetat med är Odd Molly, Wärtsilä Ship Power, Vasa Stad, Pargas Stad, Finlands kommunförbund, Lokal Tapiola Österbotten, Ekorosk, Vasa Centralsjukhus, Hanken fortbildning, Helsingfors universitet och NOVIA.

Responsen på hennes föreläsningar har alltid varit mycket bra. Annika brukar beskrivas som en sakkunnig, inspirerande och engagerande föreläsare som bjuder på sig själv och kan fånga åhörarnas uppmärksamhet. Utbildningarna är praktiska till sin natur och åhörarna får värdefulla ”verktyg” som de kan utnyttja i praktiken på sin arbetsplats.

Föreläsningen äger rum den 31 mars klockan 18.00-19.30 i auditorium Bruhn, Academill. Anmäl dig till föreläsningen via länken nedan:

http://goo.gl/forms/oJT0HqicXh

Sista anmälningsdag 24 mars.

Föreläsningen är avgiftsfri!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s