Ämneslärarna firar sitt pilotår

Hej och hälsningar från Åbo!

Det här läsåret börjar närma sig sitt slut och så även ämneslärarnas pilotår. På lördagkväll samlades planeringsgruppen för att knyta ihop säcken och för att firar dess framgång. Vi kickade igång spektaklet redan kl: 16 med mat och strategimöte.

IMG-20160410-WA0003

Vi kände för att pröva på den relativt nya appen Volt och beställde hem maten för maximal bekvämlighet. Under mötet konstaterade vi att vår verksamhet har fått en superstart och att vi har stora visioner inför kommande höst.

IMG-20160410-WA0004

När maten var uppäten och alla långa sidospår under mötet var uppklarade så begav vi oss in mot centrum. Vi hade nämligen bokat in oss på glowcurling och -minigolf. Om ni besöker Åbo ska ni definitivt pröva på det. Glowcurlingen testade våra tävlingsinstinkter och vår laganda. Senare på glowminigolfen fick vi skratta, skrika (det fanns speciella ”skräckbanor”) och förbannas över de klurigaste banorna.

IMG-20160410-WA0001

Vår sista destination (efter ett kort stop vid Hesburger) var en häftig bar som är belägen precis bredvid tårget. På bilden syns den bästa idén någonsin, nämligen badkar fyllda med kuddar!  Efter att vi hade dansat, klättrat i en bil, gungat i hängmattor, pausat i badkar och fotat selfies i ett helgult badrum så gick vi hem, trötta men nöjda.

Slutligen kan vi konstatera att det var en lyckad kväll och ett lyckat år. Vi ses i höst igen!

Pussar och kramar!

Åbo ämneslärare, Lina Hassel

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s