Styrelsen 2017

VASA

Ordförande: Jutta Maunula

jutta

Jag heter Jutta Maunula, 25-årig tjej från Åbo. Jag studerar till klasslärare i Vasa. Jag är ordförande för FSLF.

Då jag inte studerar, arbetar som ledare på ett eftis, vikarierar eller deltar på FSLF-greijer, är jag hemma och lagar mat. Jag är rätt bra på att laga mat 😉 Ifall jag har riktigt gott om tid rör jag mig ute i naturen. Under de senaste tre åren har jag och min sambo paddlat kajak varje sommar. Då lever vi i vår kajak (och i tält) en vecka. Vi paddlar runt och tittar på de vackra vyerna. När sommaren är slut drömmer jag utomlands eller till nästa sommar! Värme, sol och brun hy gör mig lite gladare! 

Ifall ni funderar över något, har idéer på verksamheter (som FSLF kunde ordna), stoppa mig i Academill eller skicka mejl till fslf@abo.fi.

Vi ses!

Vice ordförande: Cecilia Karlsson

16652001_10212338784048793_1019707152_n

Hejssan Sveissan!
Jag heter Cecilia Karlsson och kommer från södra Finland. Jag är tredje årets klasslärarstuderande. På sidan om studierna är jag danslärare i dansskolan Kipinä i Vasa.

På min fritid är jag gärna med kompisar eller tittar på serier. För tillfället tittar jag på The good wife. Rekommenderar varmt ifall någon är i behov av någon ny serie. Att köra bil är också något jag tycker mycket om att göra. Har dock ingen bil här i Vasa.

I FSLFs styrelse är jag vice ordförande. Jag hjälper till alla som bara rycker mig i ärmen. Ser väldigt mycket framemot att vara en del av FSLFs styrelse även detta år!

Sekreterare: Erika Granqvist

16683522_1300570263322149_1749789663_n

Jag heter Erika och är sekreterare och medlemsansvarig i styrelsen.
Jag är 21 år och hemma från Terjärv.

Jag tycker om att ha saker att göra men det bästa jag vet är att lägga mig på soffan, se på tv och göra ingenting. Och så äger jag en kanin tillsammans med min kämppis, Ashley heter han.

Ekonomiansvarig: Hanna Sandberg

whatsapp-image-2017-01-31-at-15-50-02

Hej! Mitt namn är Hanna Sandberg och jag är FSLF kassör i år. Jag studerar till klasslärarei Vasa och är hemma från det ljuva Jakobstad, där hunden på bilden fortfarande bor kvar. Min fritid går mest åt till olika förtroendeuppdrag, men på den lilla tid som lämnar över tycker jag om att läsa, sticka och fota. Jag tycker inte om gräddtårtaoch inredning.

Evenemangsansvarig: Emilia Friis

16650215_10155812746153626_1560600131_n

Hej Hej!
Jag heter Emilia är 22 år och kommer ursprungligen från Kokkola. Jag studerar mitt tredje år till klasslärare och fungerar som evenemangsansvarig i årets styrelse. Tillsammans med evenemangskommittén som består av Karin Oksanen, Carin Liljestrand, Emma Snellman och Marianna Forsell har vi ansvar för att ordna evenemang.

När jag inte håller på med styssegrejer eller studerar så umgås jag helst med mina vänner, läser eller maraton tittar serier. Det bästa jag vet är sommaren, chilinötter, vita converse och att lägga is i alla kalla drycker.

PR och informationsansvarig: Julia Hurskainen

julli

Hejssan!
Jag heter Julia Hurskainen, men kallas för det mesta Julli. Jag är hemma från Helsingfors och studerar nu andra året till klasslärare här uppe i Vasa och trivs super bra.✨

På min fritid hänger jag mycket med kompisar och far gärna på äventyr. Dessutom har jag turen att få bo med några av mina bästa vänner så de blir en hel del kompishäng bara där hemma. Annars gillar jag att rita, måla och att röra på mig, speciellt gillar jag att yooga.

I FLSF fungerar jag som PR- och infoansvarig tillsammans med andra Julia. Vi ansvarar alltså för att ta bilder och uppdatera er om evenemang samt att denna blog är up and running.

PR och informationsansvarig: Julia Liewendahl

julia-l

Mitt namn är Julia Liewendahl, jag har mina ursprung från paradisön Åland men har flyttat upp till Pampas för att studera till klasslärare. Några nyckelord som stämmer in på mig är positiv, ambitiös och social. Jag engagerar mig i FSLF som PR och informationsansvarig tillsammans med Julli och jag hoppas ni följer oss på våra sociala medier, om inte hittar ni dem HÄR!  Utöver skolan och FSLF spelar jag volleyboll, jobbar med barn och skrattar tillsammans med mina vänner! 

Ha det bäst! 

Materialansvarig: Ville Arponen

whatsapp-image-2017-02-02-at-15-46-00

Hej!

Mitt namn är Ville Arponen. Jag är hemma ursprungligen från den västra delen av Nyland, närmare bestämt Ekenäs. För tillfället studerar jag första året till klasslärare, efter att ha studerat statskunskap i Helsingfors ett år. Jag gillar att resa och jag har redan hunnit besöka en hel del pärlor på det här jordklotet. Min favorit hittills är Mexiko.

Jag är ordningsam och nästan lite pedantisk. Därför har jag äran att vara FSLFs materialansvariga (eller FSLFs lagerarbetare, kalla det vad ni vill) i styrelsen detta år. Tveka inte att ta kontakt om du undrar något.

ÅBO

Ordförande: Lina Hassel

lina

Hej på er!

Jag heter Lina Hassel och fungerar som ansvarig över FSLF:s verksamhet i Åbo. Jag studerar för tillfället svenska språket och litteraturvetenskap vid Åbo Akademi, vilket betyder att jag efter några år kommer att kunna titulera mej som modersmålslärare. Jag är hemma från Korsholm, bosatt i Åbo och när jag kommer på besök till pampas hittar ni mej i Vasa. Med mej här i Åbo har jag även styrelsemedlemmen Nikke, Jennie Flink, Julia Björkholm, Miranda Geust och Cecilia Juuti. Tillsammans bildar vi Åboutskottet och det är oss ni ska rycka i ärmen om ni har ärenden gällande ämneslärarna i Åbo.

På fritiden tycker jag om att titta på Netfilx, dricka kaffe, läsa böcker och gå på loppis. Obskyra saker som jag gillar är gula kläder, orangea gatusopbilar och röda nätter (vad det nu sen ska betyda?)

Vice ordförande och ekonomiansvarig: Julia Björkholm

18450103_1883002078392818_1719872553_n

Hej!
Mitt namn är Julia Björkholm och jag studerar till ämneslärare i Åbo. Mina framtida undervisningsämnen är modersmål och finska. Ursprungligen är jag hemma från fina Vasa! Som FSLF styrelsemedlem hjälper jag till med verksamheten och ekonomin i Åbo.

På fritiden hittar ni mig på gruppträningspass, antingen på mina egna eller någon annans. Favoritpasset är helt klart spinning! Om jag hinner, så trivs jag också med penseln eller pennan i hand!

Annonser