STYRELSEN 2018

ORDFÖRANDE : ERIKA GRANQVIST

27993971_2138330772862414_1625515441_n

Hej på er! Jag heter Erika Granqvist och är ordförande för FSLF i år! Jag är 22 år och hemma från Österbottens stolthet, Terjärv. När jag inte är i skolan eller på studieevenemang tycker jag mest om att hänga i soffan och spela pidro online. Har funderat på att skaffa en hobby men har inte orkat ta tag i det ännu. Ifall du har idéer eller önskemål om evenemang är det bara att säga till! Vår förening finns till för ER! Ifall ni har frågor är det bara att rycka mig eller någon annan styrelsemedlem i ärmen eller så kontaktar ni oss via socialamedier! Du når oss också via mail på fslf@abo.fi Vi ses!

VICE ORDFÖRANDE : EMILIA FRIIS

KOMMER SNART

SEKRETERARE : VILLE ARPONEN

IMG_5893

Ville heter jag och fungerar sekreterare i styrelsen detta år. Som sekreterare skriver jag föreningens protokoll och håller koll på lite annat viktigt. Jag studerar andra året till klasslärare, samt ämneslärare i samhällslära. Jag kommer från den södraste delen av Finland, närmare bestämt Ekenäs. Jag gillar att resa till soliga platser och njuter gärna på en strand under palmbladen. Jag har ett stort intresse för vin och gillar att gå på vinskolningar och olika vinprovningar. Så, fråga mig om du vill veta vilket vin du ska välja till din pasta.

EKONOMIANSVARIG : JULIA LIEWENDAHL

unnamed

Mitt namn är Julia Liewendahl, är 21 år och studerar andra året till klasslärare.
Jag kommer från Åland, men trivs som fisken i vattnet även här i Vasa.
Mina största passioner i livet är att arbeta med barn, spela volleyboll och ha roligt tillsammans med vänner (självklart även studielajvet).
Motto: Gråt inte över spilld mjölk, ha kul istället, mjölken kan man torka upp!

PR-och INFORMATIONSANSVARIG : JULIA HURSKAINEN

IMG_2407

Jag heter Julia Hurskainen, men kallas för det mesta Julli. Jag är hemma från Helsingfors och studerar tredje året till klasslärare här uppe i Vasa och trivs super bra. På min fritid älskar jag att fara på äventyr, små eller stora, hänga med kompisar och hitta på allt möjligt mellan himmel och jord. I FLSF fungerar jag som PR- och infoansvarig, jag ansvarar alltså för att ta bilder, designa halarmärken och uppdatera er om evenemang samt att denna fantastiska blog är up and running.

EVENEMANGSANSVARIG : REBECKA GRAHN

unnamed-3

Jag heter Rebecka Grahn, kallas för Peppi. Jag är evenemangansvarig i styrelsen. Jag är 21 år och är hemma från Terjärv. Studerar mitt tredje år till klasslärare med biologi och geografi som biämne.  På fritiden tycker jag om att träna, på sommaren spelar jag fotboll men det bästa är nog att sova och ta det lugnt. Jag tycker också väldigt mycket om att resa, helst av allt skulle jag bo i min kappsäck och resa året om. Kanske i framtiden 🙂

MEDLEMS- OCH LAGERANSVARIG : LINDA HAUTANEN

Image-1

Hallåja! Linda Hautanen heter jag och är ny i styrelsen för detta år. Kommer från den lyckliga staden Nykarleby, är 21 år gammal och studerar andra året till speciallärare. Jag kommer att vara medlems- och lageransvarig i styrelsen, alltså godkänna nya medlemmar och se till att lagret är snyggt och välutrustat. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar eller ser på kriminalserier. Ser mig själv som en glad och utåtriktad person, som inte är rädd för utmaningar. Har ett stort intresse för psykologi, och försöker ständigt lära mig mera om det. Ha en bra dag!

ÅBO-ANSVARIG : MIRANDA GEUST

unnamed-2

Hejhopp! Jag heter Miranda Geust och är Åbo-ansvarig i årets styrelse. Jag är 21 år gammal och hemma från Kyrkslätt. Just nu bor jag i Åbo och studerar till modersmålslärare med litteraturvetenskap som huvudämne. På fritiden hittas jag ofta med näsan i en bok eller handlandes allt för många krukväxter.  I Åbo arbetar jag tillsammans med Åbo-utskottet för att ordna evenemang och skapa gemenskap för blivande ämneslärare och vi ordnar bland annat lärarfrukostar och olika föreläsningar och workshops.

Annonser